Mijn Profiel

Jeroen Huijsen, dat is mijn naam. geboren op 26-12-1975. En veel achter de rug.

Zowel technische opleidingen als verschillende technische banen. Van Technisch leidinggevende tot 3D-engineer. Met wel 8 bedrijven achter de rug op het gebied van engineering en technische projecten, zit ik nu in een lange pauze.

Dit door veel ziektes in het verleden. Deze hebben mij zwak gemaakt voor een voltijd baan in de techniek. Maar sterk genoeg om niet stil te zitten. En van stilzitten word ik gek! Dus dan maar fietsen… maken!

Want de fiets zit vol techniek. Zowel fijnmechanica al brute klemkrachten. Elektronica is inmiddels standaard geïntegreerd. En de elektronica is inmiddels met besturingstechniek. Nog even en we hebben de handsfree fiets..?

Hoe dan ook, ik vind mijn lust in het repareren van deze fietsen. Maar natuurlijk niet voor niks. Zowel het helpen van recycling, afvalberg verkleinen en helpen van de mensen met gering budget. Want dat geeft mij dat extra goede gevoel hiermee bezig te zijn.

Tja en de techniek zorgt ervoor dat mijn dag opeens zo voorbij is. Weer zoals vroeger met de grote projecten. Dus ik ga hier zeker mee door en wie weet groeit dit nog groter uit en zo niet, dan geniet ik er nog steeds van!

Alp D’Huez voor Fight Cancer