Weer een heel stuk verder

De fietsen worden weer veel gerepareerd. We bereiden ons voor op het nieuwe jaar en de beginnende lente. Maar er zit altijd wel weer wat tegen. Zoals het weer of de mogelijke derde golf van Corona.

Toch moet het dagelijkse leven gewoon doorgaan. Kids naar school, zelf fietsend naar het werk of natuurlijk gewoon fietsen voor plezier en conditie. Het fietsen maken kan niet stoppen. En vooral niet nu de fietsen vaak lange bestelling duur hebben.

En tegelijk hebben we met de fietsen nog veel voor de boeg. Worden ze allemaal elektrisch? Of komt er een moment dat we juist weer terug moeten stappen naar de “gewone” fiets, omdat de elektrische fiets teveel kost, zowel voor portemonnee als natuur? De toekomst zal het bepalen. Ikzelf hou het bij de gewone fiets, omdat ik weet dat je dan ook conditie blijft opbouwen en de fiets veel langer meegaat. Daarbij meteen een stuk minder zorgen betreft diefstal.

Laten we in ieder geval hopen dat de toekomstige Corona zeer gaat meevallen en we weer een fijne zomer (op de fiets) krijgen in plaats van het binnen moeten zitten. Want met de zon erbij wordt dat pas echt moeilijk.

Is jouw fiets al weer gesmeerd en voorbereid op de zomer? Zo niet, dan geef ik de fiets een onderhoudsbeurt vanaf 25 euro! Daarbij meteen de check of er verder niets op het punt staat kapot te gaan. Voor meer informatie kunt U contact via deze website, telefoon of facebook opnemen.

En voor nu alvast een fijne zomer toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *