Gelukkig nieuwjaar?

Het is een pittig jaartje geweest. En 2021 zal niet veel makkelijker worden met de vooruitzichten.

Maar veel komen er ook Wel doorheen. En zelf blijf ik mede doorbijten. De fietsen zullen gemaakt (moeten) blijven worden. En de recycling van fietsen gaat ook gewoon door. En alle nadelen hebben vaak ook weer voordelen. Zo ben ik een eenmanszaak wat als groot voordeel heeft dat ik weinig problemen van Corona maatregelen op mijn werk heb.

Daarbij ontvang ik vaak maar 1 klant per keer, wat ook binnen de maatregelen valt. En ik woon dicht bij mijn werk. Dus de mogelijke toekomstige maatregelen zal ik gelukkig ook niet veel nadeel van hebben.

En zo ben ik dit jaar gelukkig nog redelijk goed doorgekomen. Op veel sluitingstijd na dan, door gevolg van zelf op de kinderen passen.

Daarentegen is mijn bedrijfje goed gegroeid dit jaar. Vele voorraden zijn nu binnen en mijn gereedschappen zijn nu veel beter. En mede de inrichting van mijn werkruimte is hard vooruit gegaan.

Nu dit jaar weer hard er tegenaan om de service die ik aanbied te kunnen verlenen en dat mensen met een kapotte fiets er zeker snel weer mee naar hun werk kunnen of gewoon lekker even kunnen bewegen voor de gezondheid.

Ik wens jullie allen een wat makkelijker jaar toe dan 2020 en mocht dat niet zo zijn, dan zeker dat dit jaar de Corona de kop wordt ingedrukt!

JHuijsen de fietsenmaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *